Generator Magle

ONO ŠTO SE NE VIDI, NE MOŽE SE NI UKRASTI!

Generator Magle

Generatori magle su jedini elektronski sistem tehničke zaštite koji SPRJEČAVA krađu ili prepad. Alarmni sustav javlja da je došlo do neovlaštenog ulaza, videonadzorni sustav nam može prikazati proces krađe i kako je to izgledalo, a generatori magle djeluju zaista u smjeru sprečavanja otuđivanja imovine, kao i dodatna zaštita djelatnika u slučaju prepada u radno vrijeme.

Osnovni princip djelovanja takvih uređaja je trenutno ispuštanje ogromne količine guste magle koja može biti toliko gusta da vidljivost bude 0 metara, što totalno dezorjentira provalnika/napadača i više nije u stanju izvršiti svoj kriminalni naum. Međutim, redovno do te situacije niti ne dolazi jer svaki kriminalac koji dođe u situaciju da želi izvršiti provalu/prepad i vidi da se, u toku izvršenja te radnje, prostorija strahovito brzo puni vrlo gustim dimom, obustavlja započete radnje i povlači se neobavljena posla.

Magla koju generatori magle proizvode je na bazi glikola i potpuno je neškodljiva za zdravlje ljudi. Vrlo sličnu maglu koriste razni izvođači na koncertima u vizualne svrhe. Naravno da posjedujemo sve europske certifikate potrebne za to, kao i certifikat o neškodljivosti za zdravlje ljudi i životinja. Proizvedena magla ne ostavlja nikakve tragove na robu koja se nalazila u prostoriji za vrijeme aktivacije uređaja i nakon temeljitog provjetravanja prostorije sve ostaje jednako kao i prije događaja.

Generatori magle se razlikuju u kvaliteti proizvedene magle ( gušće je bolje) i brzini kojom tu maglu stvaraju ( brže je bolje). PROGENIES MAGNUS Generator spada u sam svjetski vrh proizvođača generatora magle, jer je to proizvođač generatora magle sa najkvalitetnijim rješenjima u tom području. Obratite nam se s povjerenjem kako bi Vam ponudili model uređaja koji je najprimjereniji veličini i vrsti Vašeg prostora.

PROGENIES MAGNUS d.o.o.