Često postavljana pitanja

Generator sigurnosne magle je samostalno razvijeni generator za zaštitu koji može u par sekundi smanjiti vidljivost u prostoriji na nulu, pri pokušaju provale ili krađe izbaciva gustu i snažnu maglu i u nekoliko sekundi spriječava provalnika da bilo što ukrade.
Sigurnosna magla napravljena je od čvrste suhe formule na bazi hrane, usvaja tehnologiju hladnog dima koju je razvio Institut za kemijsku zaštitu PLA, te je opsežno testirana u laboratorijima i pokazala se 100 % sigurnom.Sigurnosna magla je totalno bezopasana za ljude i životinje; ne utječe na odjeću, namještaj i okolnu te električnu opremu. Sigurnosna magla je ne-korozivna, ne-rezidualna i biorazgradiva, ekološki je prihvatljiva.
Magla je vrlo gusta i ostat će u zatvorenoj prostoriji oko 45 minuta.
Sigurnosni generatori za maglu mogu se koristiti u svim vrstama prostorija od malih do vrlo velikih. Model PM-501 može popuniti površinu od 150 m³ za 8 sekundi.
1. Sigurnosna magla na tekućinu treba vremena za zagrijavanje i punjenje i mora se mijenjati tekućina više puta godišnje, veoma je visoka potrošnja energije tijekom grijanja te zahtjeva visoke troškove održavanja. Naš generator magle funkcionira bez grijanja, starta u sekundi, veoma je niska potrošnja energije i nema troškova održavanja. Trajnost kapsule do 3 godine.
Konvencionalni alarmni sustav može obavijestiti susjede, prolaznike i kontrolni centar da je uljez ušao u vaš dom ili u poslovni prostor. Onda je na policiji i sigurnosnom osoblju da štite dragocjenosti. Iskustvo pokazuje da je potrebno 10 do 15 minuta da se stigne na mjesto događaja. To lopovu daje dovoljno vremena za otuđivanje dragocjenosti i odlazak sa lica mjesta. Sigurnosni generator magle ispunjava prostoriju bijelim gustom dimom u nekoliko sekundi, sprječavajući lopova da pronađe vrijedne predmete i uđe u zaštićeno područje.
1. Ručnim aktiviranjem, aktiviranjem gumbom za paniku. 2. Ručnim daljinski upravljačem. 3. Automatskim aktiviranjem, aktivira se pomoću senzora pokreta, alarma itd. 8, gdje se može koristi ovaj generator sigurnosne magle? PROGENIES MAGNUS: Naš sigurnosni sustavi za maglu instalira se za korisnike kao što su:kuće, zlatarne,trafike,caffe barovi,lanaci trgovina, supermarketi, komunikacijske bazne stanice, serverske sobe,banke, bankomati, skladišta, muzeji itd....